När man inte hinner äta ordentligt

Frukosten är dagens viktigaste mål, det råder det allmän konsensus kring och jag håller med. Får jag i mig en bra frukost så mår jag också bättre under hela dagen. Får inte lätt huvudvärk och kan vara mer innovativ och gladare blir jag med. Min favoritfrukost består av:

  • Bröd - gärna rostat
  • Stek ägg
  • Bacon
  • Juice
  • Yoghurt

En kopp kaffe till det så är man redo att möta dagens alla utmaningar. Men ibland så hinner man inte fixa med frukosten. Det finns dagar då tiden bara springer iväg och när man egentligen helst hade suttit ned vid bordet så måste man iväg. Då är det skönt att ha en proteinbar hemma. Då får man i sig allt man behöver, fast mycket snabbare och man kan ta den på språng. 

Hur många gånger äter du per dag?

Jag äter frukost och sedan vid 11 tar jag en kopp kaffe. Sedan är det lunch då jag brukar ta en sallad eller något enklare för att stå mig resten av dagen. Vid 3 är det kaffedags igen och sen när jag kommer hem så sätter jag igång med middagen. Den brukar stå på bordet runt klockan fem på eftermiddagen, förutom på helgerna då middagen är klockan sju på kvällen. 

Jag har förstått att det är en rätt normal vardag för de flesta, fast många väljer istället att äta den stora middagen på lunchrasten och sedan på kvällen så tar de kvällsmat i form av mackor, gröt eller annat. Hur gör du? Berätta gärna i en kommentar. 

29 Jan 2024