Skydda det viktigaste som finns

Har du varit på semester någon gång och tappat din mobil? Det har hänt mig, och det är inte roligt. Tvärtom. Plötsligt står man utan någonting. Det känns som om man inte har en tråd på kroppen. All information om hemresan, tider, biljetter, allt är borta och plötsligt måste man söka upp en dator och hoppas på att man har sparat allt på internet. Har man riktig otur, måste man snabbt som ögat spärra ens bankkort, eftersom alla ens bankuppgifter finns sparade på mobilen. Hu! Då bannar man sig själv att det var så lätt att tappa bort den.

Med mobilskal skyddar du mobilen

Med ett riktigt mobilskal kan man faktiskt försäkra sig om att slippa tappa bort den. Det har jag gjort ända sedan det hände mig på senaste semestern. Det hemska är att det inte bara är en mobil man har tappat bort, utan hela ens liv (nåja, jag överdriver lite). Det är i alla fall nästan ens liv man tappar bort med mobilen. Alla uppgifter finns ju numera i våra mobiler. Då kan man skydda dem med ett riktigt mobilskal, så man inte tappar bort den. Har man inget mobilskal är det lättare att tappa bort den.

Jag har skaffat mobilskal

Jag har skaffat ett riktigt mobilskal, för då ser jag ju precis var den är och tappar inte bort den lika lätt. Det finns många bra och billiga affärer på nätet. Den bästa jag har hittat är skalsidan.se. Där har de ett stort sortiment, olika skärmskydd, vilket också kan behövas. De har olika tillbehör både till mobil och surfplattor och så har de fri frakt. Det är ett bra skäl att besöka sidan. Gör det du med!

24 Mar 2023