Att tänka på hur man ser ut

I mitt liv som bonde, ute på landet, så har jag sällan tid att tänka på hur jag ser ut, eller vad jag har på mig eller hur jag är. Jag har fullt upp med djuren och alla saker som ska skötas. Då är det mer noga att ha bekväma tåliga kläder på sig och så vidare. Jag sminkar mig ju inte när jag ska vara i ladugården till exempel. Sen kan det väl vara så att vi ska ut och äta tillsammans och då är det klart att jag gör mig fin. Men annars är det inte så noga för min del. Jag har en barndomsvän, som är tvärtom. Hon kan inte ens gå till affären utan att klä upp sig eller sminka sig.

Göra skönhetsingrepp

En del väljer ju att göra skönhetsingrepp eller testa olika produkter. Inte heller det är något jag anser att jag behöver. Min vän från barndomen däremot har gjort en massa olika saker. Bland annat har hon testat fillers, botox, fettsugning, samt plastikkirurgi. Hon har även gått en utbildning i microneedling. Det så att hon ska kunna göra det på andra. Vet att hon vill testa göra det på mig, får väl se om jag säger ja eller nej.

Viktigaste är att man trivs

Jag tycker det är viktigast att man trivs med den man är och hur man ser ut. Så gillar man att alltid klä upp sig och göra ingrepp så ska man få göra det, så länge jag kan få göra så som jag vill. 

21 Mar 2019