Även bönder gillar silversmycken

Även om man är ute hos korna i laggårn och luktar komocka (ibland) kan också bönder gilla flärd, bry sig om skönhet, långa fransar, silkeslent hår och silversmycken. Det är inte alltid man hinner det på dagarna, men när helgen kommer byter jag gärna om, duschar, tar på mig snygga smycken och önskar min gubbe där hemma trevlig lördagkväll när jag är ute med mina tjejkompisar. Jag skämtar. Det där gör jag högst en gång i halvåret, men man kunde ju drömma. Japp. Vad jag vill ha sagt är att jag gillar silversmycken, och jag har köpt hem ett par riktigt snygga sådana. Finns på bilden här.

Silversmycken dam

Jag gillar verkligen den här shopen. Man sitter hemma och väljer vad man vill ha. Betalar, får fri frakt var som helst i landet. Gissa om jag som bor ute på landet får komma till en smyckesaffär? Som du kanske kan tänka dig händer inte det särskilt ofta. Det är därför som silversmycken online passar mig som hand i handske. De har silversmycken för damer, herrar, som passar båda, de har örhängen, armband – precis sådana som jag gillar. Gäller att jag inte köper för många bara, det gillar inte gubben hemma.

Gillar hamrat silver

Särskilt gillar jag deras hamrade silversmycken. Önskar att jag hade varit silversmed. Kanske jag sadlar om någon gång och blir det, när korna inte behöver skötas om, och skörden skördas och huset renoveras. Den som lever får se!

25 Aug 2017