Dags att göra sin fin inför våren?

Som bonde som jobbar hemma så kan jag ärligt säga att jag lägger inte ner allt för mycket tid och pengar på att fixa mig hit och dit. Men ibland får även jag ett sug på att göra just det. Nu är det inte långt kvar tills vårsolen kommer värma mer och man vill kanske visa benen lite. Då kan det vara bra att satsa på hårborttagning permanent. Så slipper man raka på ett bra tag eller kanske till och med aldrig mer. Läste en artikel om så får du bort hår på benen permanent. Kan ju vara skönt att göra så slipper man tänka på det med.

Kanske dags för ny frisyr?

På tal om hår. Jag funderar även på att ta mig till frisören snart. Klippa mig och få en hjelt ny frisyr. Det kan vara trevligt med en förändring ibland känner jag inte bara köra samma samma. Jag vet inte hur jag ska klippa mig, men tänker jag kan få tips av frisören.

Snart dags för spa

I julas fick jag en julklapp som var besök på spa. Jag har ännu inte hunnit att åka. Men kommer att göra det i april. Tänker det är lite trevligare att göra det när det är lite goare väder ute. Så att man slipper ta sig fram i snö och slask med mera. Ser fram emot detta besök på spa faktiskt. Det var ett tag sedan nu!

1 Mar 2020