Ekologisk livsstil

Har man som jag en ekologisk livsstil måste man ju ha även ekologisk hudvård, anser jag. Tyvärr är det inte särskilt vanligt med ekologisk hudvård. Varför vet jag inte. Det har väl med efterfrågan och tillgång. Finns det ingen stor efterfrågan, tar man inte in och marknadsför ekologisk hudvård. Men varför är det inte viktigt med ekologisk hudvård om vi tycker det är viktigt med ekologisk mat? Det måste ju vara lika viktigt med att ha ekologiska produkter som vi har i ansiktet, om vi nu tycker det är viktigt med ekologisk mat.

Hittade Dermalogical

Själv fick jag leta efter ekologiska produkter, men jag hittade Dermalogica. Dermalogicaprodukterna är fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller inte någon allergiframkallande lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen eller uttorkande alkohol. Det har gjort att Dermalogicas hudvårdsserie har blivit en av världens mest populära hudvård. Dermalogica har sedan 1986 varit marknadsledande då det gäller utveckling av innovativa och effektiva hudvårdsprodukter. Det handlar inte om lyx, flärd eller glamour utan att produkterna ska främja hudens hälsa. Dermalogica finns på sethandsally.com som är en professionell affär för hudvård och makeup, utvalda efter varumärken som står för kvalitet.

Dermalogical finns på Sethandsally

Sethandsally är en nätaffär med hudvård. Bland sin kundtjänstpersonal har de utbildade hudterapeuter eftersom mågna som har hudvårdproblem vänder sig till den affären med sina problem. Bland deras varumärken kan man hitta kända märken som Akademikliniken, Dermaceutic, Bareminerals, Eneomey, Cicamed och Decleor, Babor, Murad, Bliss, Rodial, DR Dennis Gross och Matis. Lätt att glömma, men inte desto viktigare. Många av deras produkter (inte riktigt alla ännu) är ekologiska.

16 Sep 2017