Funderar på tandblekning

Hade en kompis hemma på besök häromdagen, som visade upp sina vita fina tänder. Hon hade varit hos tandläkaren och fått dem blekta. Det är något jag nu funderar på själv att göra. Det är ju så att med åren, så blir ju tänderna fulare, och missfärgade. Det har med åldern att göra samt även det man äter och dricker. Att bleka tänderna är rätt smart om man vill få dem vitare igen. Dock kommer man att få göra om det senare igen, då det inte håller resten av livet så att säga.

Olika metoder för bleka tänder

Min vän hade ju som sagt varit hos tandläkaren för att göra sin tandblekning, men det finns ju även sånt att köpa hem och göra själv. På den här hemsidan kan man jämföra olika preparat och medel. Det är ju alltid bra att jämföra oavsett vad det är man ska köpa. Det så att man får det bästa till bra pris så att säga. 

Vilken metod passar mig?

Jag har inte bestämt mig för om jag ska testa att bleka tänderna hemma själv eller göra det hos tandläkaren. Har snart tid där ändå, för undersökning. Så kanske ska passa på att då prata med min tandläkare om detta och höra vad hon säger om det. Läste det att om man har hål eller annat så måste man först laga det innan man ger sig på att bleka tänderna, för bästa resultat. 

2 Nov 2020