Grymt jobbigt vara förkyld

Att vara förkyld, det är grymt jobbigt! Grejen är ju att när man har djur, då är det ju inte bara att ta en sjukdag hur som helst! Det är bara att jobba på bäst man kan. Tur ändå att vi är två som kan göra det. Och tur att jag har min Nasoferm! För det är just nästäppan som är bland det värsta tycker jag! Det känns som man inte kan andas ordentligt om näsan är igentäppt. Det är bra då att man kan få lindring med en bra nässprej. Sen, ont i halsen, det är inte kul det heller, så det blir ju en del koppar med te och honung!

Mycket att göra inför julen

Idag är det bara 10 dagar kvar till jul! Det har gått fort nu i december tycker jag! Tiden har rusat iväg och jag har ju en massa kvar att förbereda. Det ska göras julfint ute hos djuren. Inne ska jag få upp granen samt att det är en del julmat som ska lagas med för den delen! Så jag har att göra, trots jag är förkyld. Hoppas att det går över snabbt. Inte så kul att vara förkyld över julen heller! 

Vi ska ju även ha över släkt och vänner både jul och nyår är det tänkt. Så nu ska jag kurera mig och hoppas jag snabbt blir frisk!

14 Dec 2021