Jag älskar att laga mat, men det finns tillfällen då det kanske inte är så kul. Som när en väninna utanför Stockholm satt och planerade sitt framtida bröllop. Vi pratade om att laga maten själva men det slutade ganska snabbt med att vi båda insåg att vi inte hade lust eller ork. Det skulle nog blir tillräckligt att hålla ordning på även utan maten. Så vi kollade in catering i Uppsala och hittade en sida där de hade perfekt mat för ett bröllop. Så nu ska vi bara få ihop det med att åka och proväta maten innan det beställs.
Idag är det ju inte bara allergier man ska ha koll på när man bjuder på mat. En del är veganer, andra är vegetarianer med kan äta saker med mjölk och ytterligare andra kanske är muslimer och kan inte äta fläsk. Hur man kommer förbi en sån sak? Det finns två sätt:
Jag tror själv mest på den första modellen för det blir enklare om man ska ha en catering buffé. Då kan man ju komponera den buffén utifrån vad folk har svarat och då passar den ju alla som kommer.