Ibland vill man vara extra fin

Till vardags så gör jag inget särskilt med mina naglar eller så. Som bonde så använder man händerna dagligen och det skulle inte funka med akrylnaglar eller så ute i ladugården. Nagellack är väl inte heller något jag till vardags sätter på. Dock är det ju som så att ibland vill man ändå vara extra fin. Som de tillfällen man blir bortbjuden på något. Då är det bra att man kan göra naglar Göteborg. Ska faktiskt på bröllop snart och då ska jag göra en manikyr tänkte jag. Vet inte vilken salong, men har hört talas om Timecenter.se att man ska kunna söka efter salonger

Göra sig vacker

Detta bröllop jag ska gå på, det är om ett par veckor. Det är en nära vän till mig som ska gifta sig. Har tänkt att utöver göra naglar Göteborg även unna mig ett besök till frisören samt kanske även en massage. Det är inte fel att ibland lyxa till det och då särskilt i samband med att man ska på något. Jag tror man ska kunna söka efter frisörer och annat med på Timecenter.se så att man får den bästa.

Får ta in avbytare

Kommer vara borta på bröllop över en helg helg, så då blir det att vi får ta in en avbytare som det heter. De sköter om våra djur helt enkelt. Det är tur att man kan göra så när  man har behov av det för även vi bönder har ju behov av att vara lediga.

19 Sep 2018