Min väninna har skaffat fantastiska bröst

För ett par dagar sedan hade jag besök av min bästa väninna. Hon berättade (och visade) att hon har gjort en bröstförstoring. Hon var mycket nöjd över sina bröst, och jag unnar henne det. Hon har i flera år haft komplex för sina bröst och känt att de både har vart för små, så väl som att de inte haft samma storlek. Hon har länge gått och funderat på just detta med att göra en bröstförstoring, men tvekat, då det ändå vart en operation som skulle göras. Men så hittade hon ett ställe, Bellakliniken, som gör bröstförstoringar på ett lite annorlunda sätt.

Bröstförstoring utan stor operation

Bellakliniken som hon gjorde sin bröstförstoring använder sig av en helt ny teknik, nämligen endoskopisk operation, eller om det även kallas för, titthålsteknik. Det blir då ett mindre ingrepp och inte en stor operation där man behöver skära upp stora delar för att sätta dit implantatet. 

Hon är så nöjd!

Min väninna är verkligen nöjd nu över sina nya bröst och ja, de såg bra ut. Själv har jag inte tänkt i de banorna att operera brösten. Jag går ju ofta ändå i bylsiga kläder här ute på landet bland mina djur. Så jag har inte behov av att förstora mina bröst, men jag tycker det är bra att det finns för dem som verkligen behöver det. Det så att även de kan känna sig nöjda med sig själva, sin kropp och sina bröst.

9 Mar 2018