Mycket skräp blir det

Snygg bild, eller hur? Så här ser det ut hemma hos oss just nu. Allt utrivet, tomt, dammigt, skräpigt. Även om det är jobbigt med renovering är det så kul. Vi har verkligen sett fram emot att få det nytt och fräscht. Vi har gått och sett efter nya kök, skåpluckor, vilka vitvaror vi vill ha. Vi har faktiskt bestämt oss för att kolla begagnatmarknaden och hitta kanske ett begagnat kök, som någon helst vill bli av med och som vi kan köpa billigt. Önska oss lycka till!

Skräpet måste fraktas bort

För att få undan allt skräp, har vi faktiskt hyrt tre stora containrar. Vi hittade bra sådana hyrcontainrar på nätet, på www.hyracontainer.se. Där kan man be om en offert för att hyra container, så att man inte köper grisen i säcken. Det vill säga, att kostnaderna rusar iväg. Containrarna kan man sedan tömma var man nu kan det, och sedan slipper man se dem mer. Vi vill inte ha en massa skräp på gården. Och containrar är inte vackra att titta på.

Ser att mer behöver renoveras

Vi inser också nu när allt är bort att det är mer att renovera än vad vi insåg från början. Det visar sig att huset är i sämre skick än vad vi visste om. Man ser det när allt blir utrivet. Suck. Det är som att gå med bilen till en mekaniker, hen hittar alla möjliga fel på bilen, som man själv inte anat. Det är lite så med gamla hus, det är alltid något som behöver renoveras. Det är ett stort projekt med äldre hus, men de är desto charmigare. Det gäller bara att man har tålamod och lusten att renovera och fixa. Hur gör du? Har du något projekt som du behöver dona med?

13 Jul 2017