Planerar för påsk

En högtid jag är barnsligt förtjust i, det är påsk. I år kommer vi att ställa till med påskfirande här på gården, med vänner och familj. Jag har ju tänkt att jag inte ska äta en massa onyttigt, träna, äta enligt Fitline Fitness, som man kan läsa om på fitline-fitness.se men tar nog en paus nu under påsk. Det eftersom jag älskar påskgodis och all den mat vi tänker laga.

Bjuda på påskbuffé

Jag sitter här nu och planerar vad vi ska bjuda på att äta. Det kommer att bli en påskbuffé med mat är tanken. Så det kommer bli ägg, såklart, samt en massa annat gott. Söker runt efter bra recept och idéer. Funderar på att göra lamm, samt ett par pajer. Sedan ska det ju vara lite sill, lax och andra goda grejer. Det är ju som ett julbord, men med lite lättare mat kan kan säga. 

Göra goda efterrätter

Tanken är även att göra ett efterrättsbord, med en massa goda efterrätter, samt en massa påskgodis på. Det kommer både barn och vuxna hit på påskafton, varav de allra flesta är lika förtjusta i bakverk som jag är.

Påskpynta gården

Nu är det ett par veckor kvar, men när det börjar närma sig påsk så tänkte jag att jag ska pynta på gården och i ladugården med. Fjädrar, målade ägg och en massa annat. Sen på påskafton ska jag även gömma påskägg ute, för alla att leta efter!

9 Apr 2019