Skapa mig ett gym hemma

Som mjölkkbonde så rör man rätt så mycket på sig om dagarna, så det är ingen risk att man blir stillasittande så att säga. Dock känner jag att det inte vore fel att även kunna träna "på riktigt". Det är dock svårt att komma från gården för att gå på gymmet i stan. Så jag har faktiskt funderingar på att göra mig ett eget gym hemma. Har ju plats både i källaren samt i ladugården om det skulle vara så. Det är ju bara köpa hem ett par maskiner tänker jag samt kanske lite vikter med mera. Vet inte exakt vad man kan tänkas behöva. Tror min man med skulle uppskatta att ha ett gym hemma.

Viktigt äta rätt

Mycket av det vi äter och lagar här hemma är bra mat och närproducerat. En hel del saker kommer ju direkt från vår gård. Så jag tror inte jag behöver göra direkta förändringar eller äta tillskott. Men för andra kan det vara idé att testa Fitline. Särskilt om man tränar mycket. Det är ju bra att se till att om man inte får i sig det man behöver via maten att tillföra det på annat sätt.

Skönt med höst

Hösten är på väg. Ja jag vet, sommaren är inte riktigt slut än, men jag ser fram emot hösten nu, att kunna plocka svamp och njuta av skog och mark i höstskrud. Hösten är en av mina bästa årstider faktiskt. 

19 Aug 2020