Stor och snygg - men utan kläder?

Har man en stor och snygg man och bonde som jag har, är det inte lätt att hitta snygga kläder. Det är alltid samma visa varje gång som vi ska köpa något nytt till honom. Det finns inga snygga kläder för stora män. Kläder som passar sådana som mäter mer än 2 meter är tydligen sällsynt. Det är samma med skor. Det finns bara inte så stora skor. Hittills har vi fått beställa dem från USA. Och alla jeans, shorts, skjortor, tröjor och kostymer går till halva hans armar, ben och mage. Inte för att han behöver kostymer särskilt ofta, men man tycker ju att de borde ha kläder för sådana som drar större storlekar än medelstorlekar.

Tills vi hittade en på nätet

Vi hittade efter tips, en klädesaffäre för män som drar XL storlekar. Vi behöver kläder för långa män. Här kan man hitta snygga kläder i stora storlekar. Här finns snygga kostymer, tröjor, träningskläder, kostymer, sportkläder och arbetskläder. Det är välbehövligt. De har till och med storlekar i 2XL-8XL och jeans i storlekar W40-W70. Så man kan vara trygg med att hitta sin storlek här.

Finns bra priser

Just nu är det rea och flera kläder kostar mindre än hälften av det ursprungliga priset. Här finns kläder för alla väder, som ordentliga regnkläder, skidjackor, linnen och jaktkläder i bra material. Fortfarande saknar vi de viktiga skorna. I vårt yrke är det just skor som är de viktiga. Vi är ju på språng hela tiden!

13 Oct 2017