Ta en liten semester

Ibland måste man ta in en avbytare och åka på semester. Oftast undviker jag att flyga, det är ju stor miljöpåverkan på det. Men vissa ställen går inte att resa till om man inte tar ett plan. Som resor till Peru. Svårt att ta sig dit på annat sätt. Det man kan göra är att välja en resebyrå som tänker på miljön. Som Inca Tours, som har hållbara resor enligt deras hemsida. Sedan är ju flygbolaget allt bättre på att ta hand om miljön med nu för tiden.

Se mig omkring

Jag har länge tittat på just resor till Peru, det är ett land som lockat ett tag. Det finns så mycket att se i Peru, sen vill jag ju gärna vandra Inkaleden med, det är en dröm! Om man bokar med Inca Tours, så kan man dels få resa runt i Peru, men även då se och vandra Inkaleden. Väljer man en resa till Peru, så får man uppleva Amazonas djungler och se de vackra vyerna över Titicacasjön. Inkaleden är ett tillval, och då får man följa med guider och se är staden Cusco, inkaruinerna Machu Picchu, Nazca och en massa mer. 

Boka en resa

Jag är grymt sugen på att boka en resa, och få se allt detta i verkliga livet. Har sett det på tv, men det är ju inte riktigt samma sak som att vara där själv. Får se om man inte kan beställa en resa och åka i januari, eller februari!

 

 

13 Apr 2018