Buffé – bra festmat

Mitt i allt grävande och renoverande, med stora skördar och allt som ska hända mitt i sommaren, fyller mitt hjärta år - mannen i huset, alltså. Somrar är underbara att fira födelsedagar, bara inte just nu, men det kan inte hjälpas. Har man födelsedag, så har man! Så det bästa jag tyckte att jag kunde göra mitt i allt stök och bök som det är hemma hos oss just nu, var att bjuda in närmaste familjerna (hans och min) och bjuda på cateringmat från Södermalm. Och jag måste säga att det var riktigt lyckat!

Catering brukar vara flottig mat

Jag måste säga att det här var en mycket trevlig överraskning. Jag tycker annars att catering på Södermalm brukar vara mycket flottig mat, pizza - flottigt, hamburgare - flottigt, men det här var fräscht, gott och nyttigt! Alla tyckte att de hittade något som de gillade från cateringfirman på Södermalm och det var ju kul! Framför allt sambon tyckte om maten. Vi fick så många, goda sallader, oliver, olika röror som man kunde doppa bröd i, rostade grönsaker och pajer.

Lever mitt i söket

Det var faktiskt skönt med ett litet avbrott, i stöket. Det är bara att bita ihop. Djuren är ute och njuter av friheten, och kommer och går lite som de vill. Snart har de grävt färdigt och vi kan inspektera husgrunden och de sista rören är snart dragna. Till sist ska vi renovera klart i köket så vi kan börja använda det när hösten är här. Till dess har vi flyttat ut i lillstugan. Det är faktiskt riktigt mysigt även om vi gärna flyttar in i riktiga huset u höst. Håhåjaja, det är mycket jämt när man bor på landet!

23 Aug 2017