Utmana stereotyper

Jag har alltid tyckt om att utmana stereotyper. Det ligger säkert något omoget och rebelliskt i det, men å andra sidan är det ju de som utmanar som för världen framåt. Så, jag älskar livet på landet, mina djur och mina vardagliga sysslor. Men då och då älskar jag också att resa iväg, gå ut och festa eller bläddra i glossiga magasin. Jag använde smink på nästan daglig basis, för att jag tycker om att känna mig snygg och fin, och jag lägger en ganska saftig summa på kläder och skönhetsvård varje månad. Det är i kontrasterna i livet som jag känner tillfredsställelse.

Lite skönhetsunn

Just nu sitter jag jämför olika kliniker för att boka en tid för lite beauty treatments. Det är det inte många som möter mig första gången som skulle gissa. Jag går regelbundet till frisör, massör och hudterapeut - livet är kort och man måste unna sig!

Sedan är det extra ljuvligt att gå ut i hagarna och arbeta med gården och djuren, det finns en skön balans i att leva vid ytterligheter. Om man nu kan kalla det ytterligheter... det är kanske en överdrift. 

Jag tror jag hittat kliniken jag ska testa faktiskt. Kan återkomma senare med resultat om ni önskar! Nu är det dags att dra på arbetskläder och gå ut och arbeta. Ha en fin dag allihopa!

1 Sep 2020