Varför har inte alla osynlig tandställning?

Ser du att jag har en tandställning? Inte det? Det är för att den är osynlig. Nähä, du tror inte på mig? Det är sant. Du ser den ju inte eftersom den är osynlig. Men så här ser den ut:

Den ligger alltså bakom mina tänder, det är därför den kallas osynlig tandställning, man ser den inte framifrån. Och den gör inte mina läppar trasiga. Dessutom är den lättare att rengöra. Det fastnar inte en massa mat i den, men det krävs ändå att jag är jättenoga med tandborstningen. För det kan fastna smuts i den bakom tänderna och det vill jag ju inte ha.

Fler borde ha osynlig tandställning

Det är inte roligt att bli retad för att man har en tandställning, vilket händer alltför många som blir tvungna att ha det. Med en osynlig tandställning behöver ingen veta om att man har tandställning. Inte för att jag fattar varför någon retar en annan bara för att man har en tandställning. Men barn är barn, det de gör är ganska ologiskt och oförståeligt. Särskilt när det kommer till att reta ett annat barn. Så alla föräldrar; skaffa osynliga tandställningar till era barn så slipper de bli retade i skolan. roligare kan de absolut ha det.

17 Nov 2017